MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uğur Dündar, Yılmaz Özdil'e ateş püskürdü!
Güncel
21 Haziran 2021 Pazartesi 23:34

Uğur Dündar, Yılmaz Özdil'e ateş püskürdü!

Yılmaz Özdil'in Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili attığı bir tweet Uğur Dündar'ı çok kızdırdı. Canlı yayına çıkan Dündar, Yılmaz Özdil'e yönelik çok sert ifadeler kullandı.

Yılmaz Özdil sosyal medya hesabından şu paylaşımları yaptı;

''Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazetecilerin SBK aşına su katmak istemem ama, SBK’nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD’de açılan davanın iddianamesinde yazıyor... Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!SBK’nın kafakola aldığı gazetecileri, kime hangi televizyonu kurdurduklarını biliyorum ama söylemem demedim, aksine açık açık söylüyorum, ABD’deki iddianamede yazıyor... Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazeteciler niye bu mevzudan hiç bahsetmiyor diye soruyorum?''

UĞUR DÜNDAR'DAN CANLI YAYINDA SERT SÖZLER
Özdil'in Artı 1 televizyonunu ve üstü kapalı olarak kendisini kastettiğini belirten Uğur Dündar Tele 1 ekranlarına çıkarak çok sert ifadeler kullandı.

Özdil'in sözlerine çok öfkelendiği görülen Dündar ''Sırtımdan hançerlendim. Benim veremiyeceğim hesabım yok. Ölürsem cenazeme gelmesin. Benim için bitmiştir. Yazıklar olsun. Benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır. Hayatımın en acı gecelerinden birisi bu. '' ifadelerini kullandı. 

''İSMAİL SAYMAZ'A TAKMIŞ''

Özdil'in neden böyle davrandığını tahmin ettiğini söyleyen Dündar "Açık açık yazacaksın, sen benim ne kadar namuslu olduğumu bilen 2-3 kişiden birisin, sen nasıl ima yollu da olsa çamur atmaya yeltenirsin... Kötü kalpli. Nedenini de biliyorum, İsmail Saymaz'a takmış... Nasıl gitti elin o tweete, nasıl yazabildin onları" dedi. 

O dönemde Artı 1 televizyonunda Uğur Dündar ile birlikte çalışan Tuncay Mollaveisoğlu da Özdil'in paylaşımlarına sert tepki gösterdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir