MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UKOME'de onaylandı... 90 Dakika geri döndü...
Yerel Yönetimler
10 Temmuz 2024 Çarşamba 11:29

UKOME'de onaylandı... 90 Dakika geri döndü...

İzmir'de toplu ulaşımda ilk binişten sonra 90 dakika süresince ücretsiz aktarma yapılmasını sağlayacak uygulamaya ilişkin teklif, üçüncü kez geldiği Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde (UKOME) onaylandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın gündeme taşıdığı ancak merkezi idare temsilcileri tarafından daha iki kez karşı çıkılan 90 Dakika uygulaması üçüncü seferde onaylandı.

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın 180 günlük vaatleri arasında yer alan ulaşımda 90 Dakika uygulaması geri döndü. 

Toplu ulaşımda 90 dakikadan sonra ücretsiz aktarmaya imkan sağlayacak uygulama ile ilgili teklif üçüncü kez geldiği Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde (UKOME) onaylandı. 

90 Dakika ile ilgili teklif daha önce UKOME'de merkezi idare temsilcileri tarafından iki kez reddedilmişti. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise dün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı ziyaret etmişti.

BAŞKAN TUGAY'DAN SAYGILI'YA TEŞEKKÜR

Başkan Tugay konuyla ilgili sosyal medya hesabından da açıklama yaptı. Tugay şunları kaydetti:

"Kıymetli hemşehrilerim, toplu taşımda 90 dakika ücretsiz aktarma UKOME Genel Kurulu’nda bu kez kabul edildi.  Seçimden önce verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. UKOME’de kararın oy birliği ile çıkmasında, Bakanlık ve diğer kurumlarla kurduğu iletişimle katkı veren AK Parti İzmir İl Başkanı Sayın Bilal Saygılı’ya çok teşekkür ediyorum. Değerli hemşehrilerimizin kent yaşamlarını kolaylaştırma yolunda tüm kurumlarla yapıcı iş birliği çabalarımız devam edecektir."

90 Dakika Ücretsiz Aktarma Sistemi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın, UKOME kararını onaylamasının ardından yürürlüğe girecek. 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Etem
 10 Temmuz 2024 Çarşamba 20:21
Teşekkürler
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir