MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Turist sosyal medyadan paylaştı, Ukrayna vurdu!
Dünya
23 Ağustos 2022 Salı 09:22

Turist sosyal medyadan paylaştı, Ukrayna vurdu!

Rusya, Ukrayna savaşı 7. ayına girerken bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Ukrayna ordusu, Rus turistin paylaştığı fotoğraf sayesinde Rusya'ya ait hava savunma sistemlerini imha ettiklerini duyurdu. 

İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, Ukrayna Savunma Bakanlığı Kırım'daki Rus hava savunma sistemlerinin yerini bölgede tatil yapan bir Rus turist sayesinde elde ettiklerini açıkladı.

Söz konusu turistin S-400 sistemleri önünde verdiği pozu yayınlayan bakanlık adı açıklanmayan kişinin bu fotoğrafı konum bilgilerine yer vererek sosyal medyada paylaştığını belirtti.

UKRAYNA'DAN ALAYCI PAYLAŞIM: GERÇEKTEN YARDIMCI OLDU

Daha önce bölgedeki turistler için 'evinize dönün' çağrısı yapan bakanlık söz konusu turiste teşekkür etti ve  ''Belki de Rus turistlere çok sert davranıyoruz. Bu adam bize gerçekten yardımcı oldu'' dedi. 


'TEK KELİMEYLE APTALLIK'

Kimliği bilinmeyen Rus turistin bu paylaşımı Rusya'da da büyük yankı uyandırdı. Pek çok sosyal medya kullanıcısı adamın bu fotoğrafı konum bilgilerini açarak paylaşmasını 'aptallık' olarak yorumladı.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir