MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Turhan Tezol Tenis Turnuvası'nda kupalar sahiplerini buldu
Spor
27 Eylül 2024 Cuma 19:28

Turhan Tezol Tenis Turnuvası'nda kupalar sahiplerini buldu

Küçük Kulüp’ün düzenlediği Europap Tezol Kağıt ve Tezol ailesinin destekleri ile gerçekleşen Turhan Tezol Tenis Turnuvası oynanan final maçlarının ardından sonuçlandı.

Cemiyet hayatının öncü kulübü Küçük Kulüp tarafından 31’incisi gerçekleşen turnuva bu sene İzmir’in sembol ismi, A milli basketbol takımı eski kaptanlarından aynı zamanda başarılı bir tenisçi de olan değerli merhum işadamı, sporcu ve Küçük Kulüp eski üyesi Turhan Tezol’un anısına oynandı.

Tek Kadınlar, Tek Erkekler, Karışık Çiftler kategorilerinde tenis severlerin yoğun ilgisiyle oynanan turnuvada raketler 10 gün boyunca İzmir’in en iyisi olmak için mücadele verdi. Tezol ailesi tarafından turnuvada dereceğe giren tenisçilere toplam 60 çeyrek altın ödül verildi.

Turnuvanın tek erkekler kategorisinde Kadir Başköy, Bülent Necimoğlu’nu 6/3 – 6/1 lik skorla yenerek birincilik kupasını kaldırırken, tek kadınlar kategorisinde Aslı Türksoy birinciliğe, Begüm Selen Yıldız ikinciliğe hak kazandı. Karışık çiftler finalinde Filiz Yılmaz-Erkan İrtem ikilisi Begüm Selen Yıldız-Kerem Kuloğlu çiftini 6-3 ve 7-5’lik setlerle yenerek birinciliği elde etti. Turnuvanın centilmen sporcuları ise Refika Okuyucu ve İlker Çelik seçildi.

Dereceye giren tenisçilere ödüllerini ve kupalarını Turhan Tezol’un oğulları Erhan Tezol, Ersin Tezol, Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Arda Yağcı, Ahmet Aslaner, Selçuk Özer’in ve kulüp üyesi Ege Tunca’nın elinden aldılar.

Küçük Kulüp Derneği asbaşkanı Arda Yağcı turnuvanın ana sponsoru Europap Tezol Kağıt ve Tezol ailesi adına Erhan Tezol ve Ersin Tezol’a teşekkür plaketi takdim etti.

Final gecesi düzenlenen kokteyl ile son buldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir