MENÜ
İzmir 21°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tunç Soyer, kaz yemeğiyle ilgili konuştu!
Güncel
3 Aralık 2019 Salı 15:53

Tunç Soyer, kaz yemeğiyle ilgili konuştu!

Türkiye'nin gündemine oturan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da katıldığı yemekle ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den açıklama geldi. Başkan Soyer, kendisinin de katıldığı bu yemekle ilgili eleştirileri şaşkınlıkla izlediğini belirterek, "Gerçekten inanılmaz. Bir yemek yiyip kalktık, hepsi bu kadar. Bunun bu kadar konuşulmasına hiçbir anlam veremiyorum" dedi.

Mustafa AKBAŞ/SONKALEİZMİR (ÖZEL)- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da katıldığı, AK Partili çevrelerin hedefindeki kaz yemeğiyle ilgili flaş bir açıklama daha geldi. Organizasyonu yapan gazeteci Deniz Zeyrek'in ardından, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de eleştirilere bir anlam veremediğini söyledi.

ONUR KONUĞUYDUM
SONKALEİZMİR'e konuşan Başkan Soyer, "Bu, her kaz sezonunun açılışında verilen bir yemektir. Deniz Zeyrek de çok eski arkadaşım. Bu yıl ki yemeğin onur konuğu olduğumu söylediler. Davet ettiler, gittik. Akşam üzeri çıktım İzmir'den, akşam yemekten sonra döndüm. Çok da güzel oldu. Bir yığın görmediğim insanı gördüm. Eleştiriler gerçekten inanılmaz. Sonuç itibariyle bir yemek yiyip kalktık, hepsi bu kadar. Bunun bu kadar konuşulmasına hiçbir anlam veremiyorum" dedi.

HEPSİ HEPSİ ÜMRANİYE'DE BİR LOKANTA
Başkan Soyer, lüks  ve şatafat eleştirilerine yönelik ise "Ne lüksü, ne şatafatı Allah aşkına. Hepsi hepsi Ümraniye'de bir lokanta. İstanbul'un arka semtlerinde yer alan bir yer Ümraniye. İzmir'in Çiğli'sinden farkı yok. Yediğimiz de kaz eti. Başka bir şey değil. Eleştiriler gerçekten inanılmaz. Şaşkınlıkla izliyorum" yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Yusuf
 4 Aralık 2019 Çarşamba 16:00
İtler ürür kervan yürür laf söyleyenlerin önce dönüp biyat ettiklerinin yediklerini bakacaklar .yürü be başkan kim tutar seni.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir