MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tunç Soyer'in imajı artık ona emanet!
Güncel
2 Ocak 2020 Perşembe 15:54

Tunç Soyer'in imajı artık ona emanet!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, reklam ve tanıtım işleri için profesyonel bir isimle el sıkıştı. Bir dönem Reklamcılar Derneği Başkanlığı görevini de yürüten, usta reklamcı Nesteren Davutoğlu, artık Başkan Soyer ve İzmir Büyükşehir Belediyesi için çalışacak.

Mustafa AKBAŞ/SONKALEİZMİR (ÖZEL)- Yüksek bir oy oranıyla seçilip İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Tunç Soyer, 9 aylık mesaisinin ardından reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler ekibini güçlendirme kararı aldı. Başkan Soyer, bu kapsamda, Türkiye'nin en tecrübeli reklamcılarından biriyle anlaştı. Bir dönem Reklamcılar Derneği Başkanlığı görevini de yürüten, usta reklamcı Nesteren Davutoğlu'nun artık Başkan Tunç Soyer ve İzmir Büyükşehir Belediyesi için çalışacağı öğrenildi. Dışarıdan hizmet alımı ile görev yapacak Nesteren Davutoğlu'nun haftada bir kaç gün İzmir'e gelip gideceği, tüm reklam ve tanıtım işlerinin onun onayından geçeceği kaydedildi.

ÇÖZÜM SÜRECİNDE AKTİFTİ

2012 yılında, 65 yaşında hayatını kaybeden ünlü yönetmen Yusuf Kurçenli'nin de eşi olan Nesteren Davutoğlu, özellikle liberal ve sol kamuoyunda yakından tanınan bir isim. Çözüm sürecindeki aktif çalışmalarıyla bilinen Davutoğlu, 2018 yılında ise reklamcıların oscar'ı olarak kabul edilen Kırmızı Tecrübe Ödülü'ne layık görülmüştü.

Nesteren Davutoğlu kimdir?
Ankara’da doğdu. Ankara Koleji ve A.İ.T.A. Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Mezunu. 1974’ten 1982’ye kadar, 10 yıl TRT Ankara Televizyonu’nda prodüktörlük yaptı. 1982’de Ajans Ada’da Müşteri İlişkileri Bölümü ile reklamcılığa başladı. On yıl Ajans Ada’da çalıştı. Müşteri İlişkileri Başkanlığı’na yükseldi. Sonra Ajans Ada müşteri portföyünden doğan Bank Ekspress’te, Kurucu Ortak ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlendi. Üç yıl sonra tekrar reklamcılığa – asıl mesleğine- geri döndü. Ajans Ada, Lowe Adam’a dönüştü. Lowe Adam’ın ortağı ve Ajans Başkanlığı’nı yürüttüğü dönemde Reklamcılar Derneği Başkanı seçildi.
Davutoğlu, sanat tarihine ilgisi, koleksiyoner kimliği, hayvanseverliği ile de tanınıyor

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ayla
 3 Ocak 2020 Cuma 11:46
Güzel insan. Yürü ayağına taş değmesin
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir