MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tunç Soyer: Ömür boyu siyaset yapmak istiyorum
Yerel Yönetimler
11 Haziran 2021 Cuma 10:51

Tunç Soyer: Ömür boyu siyaset yapmak istiyorum

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konuk olduğu bir youtube programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Seçim öncesi ailesi üzerinden gelen eleştiriler nedeniyle incindiklerini söyleyen Soyer, ömür boyu siyaset yapmak istediğini ifade etti.
SONKALEİZMİR-Armağan Çağlayan'ın youtube programına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, göreve başladığı süreçten bu güne yaşadıklarını anlattı. 11, 12 yaşlarındayken Bornova Anadolu Lisesinde yatılı girdiğini ve 7 yıl boyunca yatılı okuduğunu belirten Soyer hayatı o dönemlerden sorgulamaya başladığını ifade etti. Soyer, "Hayatımın en güzel günleri o 7 yıldı. Benim hayatımda bir zengilikti” dedi
Soyer, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu aile olarak üzerine gelinmesi, babası üzerinden eleştirilere maruz kalınmasına değindi. Aile olarak çok kırıldıklarını ve incindiklerini dile getiren Tunç Soyer, şunları söyledi:
“Başta ilk yumruklar üzücüydü. Aile olarak hakikaten çok incindik, kırıldık. Çünkü sürekli bitmek bilmez bir saldırı vardı.  O zaman tüm bu saldırılar nedeniyle vazgeçmek veya pes etmek noktasına da gelmiyorsunuz zaten. Doğru bildiğinizi, inandığınızı yapmaya devam ediyorsunuz. Bana eşim, kızlarım çok ciddi destek oluyor. Hayatımızın kendisi siyaset. Siyaseti özel hayatımızla, özel hayatımızı siyasetle karıştırmış durumdayız. İç içe geçmiş durumda”

"ÖMÜR BOYU SİYASET YAPMAK İSTİYORUM"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, siyaseti hayatı değiştirme sanatı olarak gördüğünü belirtirken, "Ömür boyu siyaset yapmak istiyorum. Siyaset beni hayatı dönüştürme sanatı. Biz toz zerresi bile değiliz bu dünyada. İz bırakma gayem var” dedi. Soyer şöyle devam etti:

“İzmir Büyükşehir adaylığı geldiğinde hiç ürkmedim. İzmir'i aşkla, tutkuyla ve bağlılıkla seviyorum. Kendimi İzmir’e benzetiyorum. Yapılacak çok şey olduğunu bilerek geldim. Heyecanlandıran çok proje var. Onları teker teker hayata geçirmeye çalışıyorum. Daha fazla zaman nasıl yaratabilirim de hayalini kurduğum projeleri yaparım diye düşünüyorum. ”   Kızlarının “kocakarı” diye bir marka aldığını anlatan Soyer, “Hepimiz doğacı ve toprakçıyız. Zeytinyağı yapmak istiyorlar. Toprağa aşıyız. Doğayla kendimizi buluyoruz. Biz doğanın kendisiyiz” dedi.
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir