MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trafo sorununda Tunç Soyer hamlesi!
Güncel
15 Nisan 2021 Perşembe 12:20

Trafo sorununda Tunç Soyer hamlesi!

Bayraklı Adalet Mahallesi'nde yapımına başlanan trafo bölge halkının tepkisine neden olmuştu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den konuya ilişkin yeni bir hamle geldi. Soyer,  belediyeye ait bir arsayı TEİAŞ ile takas etmeyi önerdiklerini duyurdu. 

Bayraklı  Adalet Mahallesi'nde Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından yapımına başlanan trafo binası vatandaşlar tarafından tepki toplarken, Bayraklı Belediyesi Başkanı Serdar Sandal konuyla ilgili, "Trafo yerinin değiştirilmesi için yeni bir alan bulduk. Büyükşehir Belediyemizle de görüştük ve konu inceleme aşamasında. Çok yakında vatandaşımıza müjdeli haberi vereceğiz" demişti.

Konuyla ilgili vatandaşlarla görüştüğünü belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı tunç Soyer'den ise takas teklifi geldi. 

''KABUL EDİLİRSE YEŞİL ALAN VE PARK KAZANDIRACAĞIZ''
Vatandaşların mağduriyetini giderebilmek için sorumluluk alanları olmamasına rağmen devreye girdiklerini belirten Soyer sosyal medya hesaboından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Adalet mahallesi sakinlerimiz TEİAŞ arsasında trafo inşaatı istemedi. Sorumluluk alanımızda olmasa da vatandaşlarımızı dinledik” diyerek belediyeye ait bir arsayı TEİAŞ ile takas etmeyi öneren Başkan Soyer,  “Kabul edilirse mahalleye yeşil alan ve park kazandıracağız” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir