MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trabzonspor'dan yeni İrfan Can teklifi!
Spor
28 Temmuz 2022 Perşembe 09:03

Trabzonspor'dan yeni İrfan Can teklifi!

Kaleci İrfan Can Eğribayat konusunda ısrar eden bordo mavililer, 2 milyon Euro talep eden Göztepe’ye yeni teklif yaptı. Enis Destan ve Kerem Şen’in yanı sıra para önerildi.

Erce Kardeşler'i Hatayspor'a satan, Arda Akbulut'u da Bandırmaspor'a kiralık gönderen Karadeniz ekibinin İrfan Can sevdası bitmek bilmiyor. Göztepe yönetiminin taraftarlarla yaşadığı gerginlik nedeniyle takımda tutmak istemediği genç file bekçisi için Trabzonspor yönetimi yeni bir teklifle İzmir ekibinin kapısını çaldı.

Göztepe, 2 milyon Euro bonservis belirlerken, Enis Destan'ın yanı sıra Batuhan Kör ve Kerem Şen gibi isimlerle ilgilenen Göztepe'ye, takas artı para formülü sunuldu. 24 yaşındaki file bekçisinin sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Uğurcan Çakır'ın da ayrılması durumunda kaleyi sağlama almayı hedefleyen Trabzonspor yönetiminin B planı da hazır.

Bordo-mavili kurmaylar, transferin ilk sırasına koyduğu İrfan Can'la anlaşamaması durumunda Rize'den Gökhan ve Tarık'la ilgileniyor. 7 sezondur Karadeniz ekibinin kalesini koruyan 27 yaşındaki Gökhan, geçen sezon Rize'de 28 maça çıktı. Son 3 sezondur Çaykur Rize forması giyen Tarık, geride kalan sezonda 12 maçta görev yaptı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın '1' numaralı mevkiye alternatifleri kazandırmayı planladığı da öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir