MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı'da tiyatro rüzgarı!
Kültür-Sanat
12 Mayıs 2022 Perşembe 11:37

Torbalı'da tiyatro rüzgarı!

Torbalı Belediyesi iki gün sürecek etkinlikte ilçe sakinlerini tiyatro ile buluşturacak. Torbalı Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan Gülsem Gülerdim ve Kılıbık adlı oyunlar izleyici ile buluşacak. 

Torbalı Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenecek olan oyunlar için tüm hazırlıklar tamamlandı. İlk olarak bu akşam saat 20:30’da Belediye Kültür Merkezi 3’üncü katında Gülsem Gülerdim isimli tiyatro oyunu sahnelenecek. Aziz Nesin tarafından yazılan ve yönetmenliğini Mehmet Veysi Koyuncu’nun yaptığı tiyatro oyunu ücretsiz olacak.

Uzun süredir hazırlıklarını sürdüren Torbalı Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun diğer oyunu ise Kılıbık olacak. Oyun 13 Mayıs Cuma günü seyirci ile buluşacak. Georges Feydeau’nun yazdığı Mehmet Veysi Koyuncu’nun yönettiği Kılıbık oyunu kahkaha tufanı estirecek. 


Sosyal ve kültürel etkinliklere çok önem verdiklerini ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Belediyemizin Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan Gülsem Gülerdim ve Kılıbık oyunları iki gün boyunca siz değerli vatandaşlarımız ile buluşacak. Tüm halkımızı ücretsiz olan oyunlarımıza bekliyoruz. Torbalı Belediyesi olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir