MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı'da cumhuriyet coşkusu
Güncel
30 Ekim 2022 Pazar 10:17

Torbalı'da cumhuriyet coşkusu

Torbalı’da 2 gün boyunca dolu dolu süren Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dün akşam sona erdi. Kutlamalar kapsamında akşam Torbalı Belediyesi ve Türkchopper Torbalı Motosiklet Kulübü ortaklığında kortej düzenlendi. Şarkılar ve marşlar ile ilçe merkezini turlayan korteje, Torbalılılar da evlerinin balkonlarından eşlik etti. Leman Sam da muhteşem bir konser verdi.

Pancar’daki konsere binlerce yurttaş katıldı. Leman Sam, “Cumhuriyet Bayramını Torbalı’da kutlamak benim için onur verici. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bugün burada olmama vesile olan Torbalı Belediyesi’ne ve Torbalı Belediye Başkanımız Mithat Tekin’e çok teşekkür ederim” dedi.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin de kutlamalarda hem halay çekti hem de zeybek oynadı. Cumhuriyet Bayramı’nı Torbalı’da iki gün boyunca dolu dolu yaşadıklarını ifade eden Başkan Tekin, “Yaşasın Cumhuriyet. İlelebet Cumhuriyet” dedi.

Öte yandan konser sonrası Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Leman Sam’a Torbalı ile özdeşleşen zeytin fidanı hediye etti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir