MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı'da Mithat Tekin dönemi...
Yerel Yönetimler
28 Nisan 2021 Çarşamba 12:50

Torbalı'da Mithat Tekin dönemi...

Torbalı Belediyesi'nde, Başkan İsmail Uygur'un vefatından sonra yapılan başkanlık seçiminde 31 oyun 17'sini alarak Torbalı Belediye Başkanı seçilen Mithat Tekin, göreve başladı.

CHP’li meclis üyeleri ile birlikte belediyeye gelen Başkan Tekin, ilk iş olarak birimleri gezdi.

Tüm çalışma arkadaşlarına başarılar dileyip, bayrağı devraldığını belirten Başkan Tekin, ‘Artık beraber Torbalı’ya hizmet edeceğiz. Hep birlikte daha sıkı çalışarak beklentileri karşılayacağız” ifadelerini kullandı.

KUTLAMA ÇİÇEĞİ YERİNE LÖSEV VE İFTAR KAMPANYASINA DESTEK
Merhum Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un bıraktığı yerden hizmetlere devam edeceklerini  ifade eden Tekin, “Meclis üyelerimiz ile birlikte merhum başkanımızın bıraktığı yerden hizmete devam edeceğiz. Hem başkanımızın projelerini hem de bu süreçte geliştireceğimiz projeleri bir bir hayata sokacağız. Almış olduğumuz bu bayrağı daha da yükseğe çıkarma hedefindeyiz. Bunu da hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.


Öte yandan acılarının hala taze olduğunu belirten Başkan Tekin, kutlama için kendisine çiçek gönderilmemesini, bunun yerine LÖSEV’e destek ya da Büyükşehir Belediyesi'nin iftar kampanyasına destek olunmasını istedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir