MENÜ
İzmir 22°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Teknik direktör Palut'tan yeni sezon mesajı... ''İYİ BAŞLAMALIYIZ''
Spor
11 Eylül 2020 Cuma 09:48

Teknik direktör Palut'tan yeni sezon mesajı... ''İYİ BAŞLAMALIYIZ''

Süper Lig'de sezonu yarınki Denizlispor maçıyla açacak Göztepe'de teknik direktör İlhan Palut açıklamalarda bulundu. SONKALEİZMİR'e konuşan genç teknik adam, "İyi başlamak çok önemli. Mevkisel olarak eksiklerimiz var ancak mental olarak iyi hale geldik. Oyuncularıma güveniyorum. Kazanmak istiyoruz" dedi
SONKALEİZMİR-Süper Lig'in ilk haftasında yarın Denizlispor'u konuk edecek Göztepe'de teknik direktör İlhan Palut, sezona iyi başlangıç yapmak istediklerini vurguladı. Mevkisel olarak eksiklerin olduğunu ancak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Palut, "Eksiklerimiz var ancak mevcut kadronun özverisi ve sahiplenmesiyle umarım sorun yaşamayacağız. Geçen sezon ilk 9 haftalık süreçte de kötü bir performans vardı. Biz bu süreçten sonra göreve gelip takımı toparlamaya çalışmıştık. Bu süreçleri tersine çevirmek zor olabiliyor. O nedenle sezona galibiyetle başlayıp, iyi bir şekilde devam etmek önemli" dedi. 

FABRİ TEMASLARI SÜRÜYOR

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Palut, "Yönetimimiz bu konuda çalışıyor. Biz şu andan itibaren tamamen saha içerisine odaklandık. Mental olarak iyi duruma geldik. Oyuncularıma güveniyorum. Denizlispor önünde kazanmak istiyoruz" dedi. Göz-Göz'de Beşiktaş'ın eski file bekçisi Fabri için temasların sürdüğü öğrenildi. İzmir ekibi ligde yarın saat 20.00'de Denizlispor'u konuk edecek. Gürsel Aksel Stadı'ndaki karşılaşmada hakem Tugay Kaan Numanoğlu görev alacak. Göztepe'de sakatlığı bulunan Napoleoni'nin durumu belirsiz. 
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir