MENÜ
İzmir 22°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tayfur Çiçek'den şok iddialar!  Başkan Duran'ı istifa ettirecekler…
Yerel Yönetimler
23 Eylül 2019 Pazartesi 14:28

Tayfur Çiçek'den şok iddialar! Başkan Duran'ı istifa ettirecekler…

Tire Belediye eski Başkanı Tayfur Çiçek, başkan Atakan Duran’la ilgili gündemi sarsacak iddialar ortaya attı. Döneminde 347 bin TL'lik zimmet çıktığına yönelik Duran’ın sözlerine tepki gösteren Çiçek: Zimmet iddialarına neden olan raporu, bana karşı iki kez seçim kaybeden Tire Belediye Meclis üyesi Halil Çulhaoğlu'nun akrabası Necdet Ünlü hazırladı. Beni itibarsızlaştırmak isteyen Çulhaoğlu, Duran'ı da istenmeyen adam haline getirip istifaya zorlayarak meclis içerisinden başkan olmayı planlıyor

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-Tire'de 4 dönem belediye başkanlığı yapan Tayfur Çiçek, zimmet tartışması nedeniyle karşı karşıya geldiği Tire Belediye Başkanı Atakan Duran hakkında bomba iddialar ortaya attı. Kendisi ve Tire 1922 kulüp yönetimi hakkında 347 bin TL'lik zimmet çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi iç denetçisi Necdet Ünlü'nün, şimdiki Tire Belediye Meclis Üyesi, eski bakan Halil Çulhaoğlu'nun akrabası olduğunu vurgulayan Çiçek, "Çulhaoğlu bana karşı iki kez seçim kaybetti. Benim siyasi itibarımı zedelemek, Atakan Duran'ı da istenmeyen adam haline getirmek istiyorlar. Çulhaoğlu'nun Duran’ı yıpratarak, zamanla istifaya zorlayıp Meclis içerisinden başkanlığa gelmek gibi bir amacı olduğunu düşünüyorum. Geçmişte rahmetli Ahmet Prişitina vefat ettiğinde Aziz Kocaoğlu Meclis içesinden başkanlığa gelmişti. Çulhaoğlu da aynı yolla başkan olmak istiyor" dedi.

"MASKELERİ DÜŞECEK"
Atakan Duran'ın ortaokul 3. sınıfta öğretmeni olduğunu dile getiren Tayfur Çiçek, "Ben uygun şartlar oluşsa Atakan Duran'a kendim koltuğu teslim ederdim. Ancak 64 yıl sonra seçim kazandığımız Tire'yi İYİ Parti'ye bıraktılar. Buna tepki olarak CHP'den ayrılıp, DSP'den aday oldum. Tire'yi nasıl İYİ Parti'ye bırakırsınız? Seçimin hemen sonrasında belediyeye 60 milyona yakın borç olduğuna dair afişler astılar. Ben belediyede olduğum sürece bir kez olsun maaşlar aksamadı. Belediyeye 2.5 milyarlık mal mülk bıraktım. 2019 tane tapu bıraktım belediyeye. İller Bankası'ndan bir kez olsun kredi kullanmadım. Nereden geldi bu borçlar? Şimdi de iç denetçinin çalakalem hazırladığı rapor ile bizi karalamak istiyorlar. Hiç hak etmediğimiz şekilde itham ediliyoruz. Zimmet, borç vesaire bu iddiaların hiçbirinin aslı astarı yok. Hepsinin maskesi düşecek" diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir