MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TOKİ Uzundere için yeniden ihale yapıyor!
Güncel
12 Ekim 2021 Salı 19:01

TOKİ Uzundere için yeniden ihale yapıyor!

Mahkeme kararıyla iptal edilen Karabağlar Uzundere Mahallesi'ndeki proje ile ilgili TOKİ'den yeni hamle geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Demokrasi Üniversitesi'ne ayrılan alandaki proje için 26 Kasım'da yeniden ihale yapılacağını duyurdu. 

Karabağlar Uzundere Mahallesi'nde İzmir Demokrasi Üniversitesi’ne ayrılan 80 hektarlık alanın 42 hektarına TOKİ tarafından konut yapılmak istenmiş. Gerçekleştirilen ihale ise mahkeme kararı ile iptal edilmişti. 

TOKİ'den konuyla ilgili yeni bir hamle geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, yeni ihalenin 26 Kasım Cuma günü saat 14:30'da yapılacağını duyurdu.

Kaya yaptığı açıklamada ''TOKİ'nin Karabağlar'a yapacağı, dar gelirli vatandaşlarımızın ve dezavantajlı grupların faydalanacağı sosyal konutların yapım ihalesi, istemezükçü'lerin açtığı dava ile iptal edilmişti.  TOKİ, 26 Kasım Cuma Saat: 14.30'da yeniden ihaleye çıkıyor. Hak sahiplerine hayırlı olsun'' ifadelerini kullandı.

SELVİTOPU YURT ÖNERİSİ GETİRMİŞTİ
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili yaptığı açıklamada öğrencilerin yurt sorununa dikkat çekerek, bu alana yurt binası yapılması çağrısı yapmıştı. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir