MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TIR'a çarpıp alev aldı: Çok sayıda ölü ve yaralı var!
Güncel
17 Ocak 2023 Salı 09:21

TIR'a çarpıp alev aldı: Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Mersin'de askeri personel taşıyan otobüs, TIR'a çarptı. İlk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdiği, 2'si ağır 23 kişi yaralandı.

Kaza saat 02.00 sıralarında Tarsus ilçesi TEM otoyolunda meydana geldi. Mersin’den Niğde istikametine seyir halinde olan U.K. yönetimindeki askeri personel taşıyan otobüs, önünde giden ve Ramazan S. yönetimindeki demir profil yüklü TIR’a çarptı.

Can pazarının yaşandığı kazadan sonra otobüste yangın çıktı. Diğer araç sürücülerinin ihbarıyla olay yerine jandarma, polis, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar otobüsten tahliye edilirken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 3 kişi yaşamını yitirirken, 2’si ağır 23 kişi yaralandı.

Yaralılar, Mersin ve Adana’daki hastanelere sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi ise kimlik tespiti ve otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da kaza yerine gelip, incelemede bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir