MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TED İzmir Koleji'nin projesi UNICEF sergisinde!
Güncel
13 Aralık 2021 Pazartesi 12:40

TED İzmir Koleji'nin projesi UNICEF sergisinde!

TED İzmir Koleji öğrencilerinin Urla sahillerden topladıkları atıklardan ilham alarak hayata geçirdikleri “Deniz ve Sahil Atıkları Çocuklarımızın Elinde Sanata Dönüşüyor” farkındalık projesi, Unicef’in 75. Kuruluş Yıldönümü Etkinliklerinde Sergilenmeye başlandı.

UNICEF tarafından organize edilen 75. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında “İklim Değişikliği ve Çocuklar” konulu sergide TED İzmir Koleji öğrencileri tarafından yapılmış olan “Deniz ve Sahil Atıkları Çocuklarımızın Elinde Sanata Dönüşüyor” projesinin eserleri de bulunuyor. 10 Aralık tarihinde Ankara Cernmodern Sanatlar’da sergilenmeye başlayacak eserler ay sonuna kadar meraklılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
 
UNICEF’in görev yaptığı 190 ülkede, 75. Kuruluş Yıldönümü çeşitli etkinliklere kutlanıyor. UNICEF Türkiye Ofisi de bu anlamlı yıldönümünü “İklim Değişikliği ve Çocuklar” konulu bir sergi ile kutluyor.Sergi Açılışına değerli sanatçı Hadise’de katılım gösterdi.
 
UNICEF Türkiye Temsilcisi Sayın Regina De Dominicis’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek etkinliğe, UNICEF’in Türkiye’de yakın işbirliği yaptığı bakanlıklar, sivil toplum kuruluşları, Türkiye’de temsilciliği bulunan büyükelçilikler, Birleşmiş Milletler kurumları, çocuklar ve gençler davet edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir