MENÜ
İzmir 27°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TCG Anadolu'yu kaç kişi ziyaret etti?
Güncel
16 Mayıs 2023 Salı 11:06

TCG Anadolu'yu kaç kişi ziyaret etti?

Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük savaş gemisi TCG Anadolu, planlı bir tatbikata katılmak üzere İzmir Alsancak Limanı'ndan ayrıldı. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Limanı'nda demirleyen gemiyi 149 bin 865 kişinin ziyaret ettiğini duyurdu. 

Alsancak Limanı'na 3 Mayıs'ta demirleyen TCG Anadolu, römorkörler ve Sahil Güvenlik Komutanlığına ait botların eşliğinde planlı bir tatbikata katılmak için hareket etti.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İstanbul ve İzmir'de halkımızın ziyaretine açılan ve yoğun ilgiyle karşılanan iftihar ve gurur abidemiz TCG Anadolu, planlı bir tatbikata katılmak üzere İzmir'den ayrılıyor. Yerli ve milli savunma sanayimizde elde edilen büyük başarı ile ulaşılan seviyenin somut ve muhteşem bir göstergesi olan TCG Anadolu’ya İstanbul ve İzmir'de büyük teveccüh gösteren asil milletimize en içten saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerine yer verildi.

KÖŞGER: 149 BİN 865 KİŞİ ZİYARET ETTİ
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, TCG Anadolu'yu Alsancak Limanı'nda 149 bin 865 kişinin ziyaret ettiğini duyurdu. 

Köşger, ''İstanbul'un ardından ilimizde halkımızın ziyaretine açılan, 149 865 vatandaşımızın ziyaret ederek yoğun ilgi gösterdiği iftihar ve gurur abidemiz TCG ANADOLU, planlı bir tatbikata katılmak üzere İzmir’den ayrıldı. Pruvası neta, dümeni viya, rüzgârı kolayına olsun'' ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir