MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sürekli'den Yücel'e yanıt!
Güncel
9 Eylül 2021 Perşembe 16:26

Sürekli'den Yücel'e yanıt!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in hükümete yönelik 'İzmir cezalandırılıyor' eleştirisine AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den yanıt geldi. 

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 99., CHP'nin kuruluşunun ise 98. yıl dönümünde CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından bir tören düzenlendi. 

Törende konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel hükümeti eleştirerek "İzmir’e hizmet getirmemek, yatırım yapmamak, İzmir’in bu ülkeye yaptığı katkıyı yok saymak uzun yıllardır merkezi hükümetin İzmir’i cezalandırma yöntemi olmuştur. Aslında bu tavrın sebebini biz çok iyi biliyoruz. İzmir’e şaşı bakmalarının, akılları sıra İzmir’i cezalandırdıklarını zannetmelerinin en büyük sebebi, İzmir’in Mustafa Kemal Atatürk’ten, Cumhuriyet’ten ve Cumhuriyet değerlerinden taviz vermeyen dik duruşudur." ifadelerini kullandı. 

SÜREKLİ, SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ!
Yücel'in eleştirilerine AK Parti'li Sürekli'den yanıt geldi. 

Sürekli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

''CHP'liler; milli, manevi günleri siyaset arenasına çevirmekten imtina etmiyor! 9 Eylül gibi ortak bir tarihi,AK Parti'ye saldırı gününe çevirirken unuttukları şu ki;bu vatan ve Cumhuriyet; sen-ben demeden, hürriyet aşkıyla tek yürek olmayı başarabilmiş kahraman bir milletin eseridir.''

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir