MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sümeyra'nın ölümüyle ilgili flaş gelişme!
Güncel
8 Aralık 2023 Cuma 09:42

Sümeyra'nın ölümüyle ilgili flaş gelişme!

Bornova’da yaşadığı apartmanın 6’ncı katından atlayarak hayatına son veren 20 yaşındaki Sümeyra Duratimur, ardında acılı bir aile bıraktı. Genç kadının annesi ile ablası, Sümeyra’nın babasından psikolojik şiddet gördüğü için canına kıydığını öne sürünce, baba Emin Duratimur tutuklandı.

İzmir'in Bornova ilçesinde 20 yaşındaki Sümeyra Duratimur, oturduğu lüks apartmanın 6'ncı katından kendisini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen genç kız ağır yaral   olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti. Ancak acı olayın arkasından aile içi sorunlar olduğu ortaya çıktı.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Akıl almaz olay geçtiğimiz Kasım ayının 27'sinde Bornova Kızılay Mahallesi 473 sokakta yeni inşa edilen lüks bir apartmanda yaşandı. İddiaya göre Sümeyra Duratimur, oturdukları binanın 6'ncı katında kendisini boşluğa bırakarak hayatını sonlandırmak istedi. Mahallelilerin gözü önünde beton zemine çakılan genç kadın kanlar içinde kaldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sümeyra Duratimur hastaneye kaldırıldı.


KARŞILIKLI SUÇLAMALAR

Genç kadın, hastanede yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatının baharında yaşamını yitirdi. Sümeyra'nın acı ölümü sonrasında annesi Zeynep Duratimur, ayrı yaşadığı eşi Emin Duratimur'un kızlarına kötü davrandığı için psikolojisinin bozulduğunu ve bu yüzden Sümeyra'nın intihar ettiğini ileri sürdü.

Aynı şekilde abla Hümeyra Duratimur da kız kardeşini ölüme götüren sebeplerin babalarından kaynaklandığını iddia etti. Baba Emin Duratimur da kızının feci ölümünden annesini sorumlu tuttu.

ANNE SERBEST BIRAKILDI

Genç kızın ölümünün ardından yapılan karşılıklı suçlamalar sonrası gözaltına alınan ve ifadesine başvurulan anne Zeynep Duratimur serbest bırakılırken, mobilyacı olduğu öğrenilen baba Emin Duratimur ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken tutuklanan baba Emin Duratimur'un yakınları, anne Zeynep Duratimur'un iftira attığını ve itiraz ettiklerini söylediler.

(YENİ ASIR)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir