MENÜ
İzmir 34°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer ve Aslanoğlu'dan iktidar mesajı!
Güncel
8 Mayıs 2023 Pazartesi 17:30

Soyer ve Aslanoğlu'dan iktidar mesajı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile birlikte Kınık'ta vatandaşlarla buluştu. Soyer ve Aslanoğlu iktidar mesajı verdi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Millet İttifakı milletvekili adayları, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, siyasi parti temsilcileri Kınık'ta vatandaşlarla bir araya geldi. 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere 6 gün kala Kınık'ta ilk olarak esnafı ziyaret eden Başkan Tunç Soyer, daha sonra sivil toplum kuruluşları, odalar, muhtarlarla bir araya geldi.


 

Soyer: “Oylarımızla devireceğiz”
İşsizlik konusuna değinen ve gençlerin zor durumda olduğunu belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bu hikayeyi değiştirmenin vakti geldi. Biz bu hikayeyi değiştireceğiz, hem de oylarımızla. Topla tüfekle falan değil, oylarımızla. Bu otoriter iktidarı oylarımızla devireceğiz. Yerine hukukun üstün olduğu, alın terinin karşılığını aldığı bir memleket kuracağız. Bu iş bitti, bundan sonra kardeşliğin, adaletin, barışın egemen olduğu bir ülkeyi kuracağız. Bizim halledemeyeceğimiz mesele yok, altından kalkamayacağımız problem yok” dedi. 

Aslanoğlu: “Size söz veriyoruz”
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Bu toplum vicdanlı bir toplumdur. Ne yapması gerektiğini bilen bir toplumdur. 14 Mayıs'tan sonra bahar ülkeye yayılacak. Her gün yeni bir gerginlikle uyanmayacağımız günler geleceğine dair size söz veriyoruz. Size söz her şey çok güzel olacak” dedi. 


Millet İttifakı milletvekili adayları Rıfat Nalbantoğlu, Helil Kınay ve Nurşen Balcı, mevcut hükümeti eleştirerek yapacaklarını çalışmalar hakkında bilgi verdi.  
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir