MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den Tugay'a yanıt: Benim dönemimle uğraşmaktan vazgeçmesini öneriyorum!
Güncel
22 Ağustos 2024 Perşembe 11:06

Soyer'den Tugay'a yanıt: Benim dönemimle uğraşmaktan vazgeçmesini öneriyorum!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın kendisi ile ilgili sözlerine geçmiş dönem Belediye Başkanı Tunç Soyer'den yanıt geldi. Soyer, 'Benim dönemimle uğraşmaktan vazgeçmesini öneriyorum' dedi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Sözcü'den Saygı Öztürk'e verdiği röportajda Tunç Soyer ile ilgili ''Şu noktada da işi gücü bırakıp da bizi eleştirmesini doğru bulmuyorum. Bu kesinlikle doğru değil. Cevap da vermiyorum zaten. Biz işimize bakıyoruz'' ifadelerini kullanmıştı. 


Tunç Soyer, Başkan Tugay'ın eleştirilerine yanıt verdi. Soyer, şu ifadeleri kullandı;

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın yaptığı açıklamaları okudum. O, size motivasyon kaynağı olan ‘Geçmiş dönem eleştirisi’ yapmayı tercih etmiş. Oysa İzmir’i mahveden yangın sonrası yapacakları daha çok merak ediliyordu. Benim başkanlık dönemimle ilgili yaptığı açıklamaların tamamı gerçek dışı olup, hepsinin cevabı vardır.Özellikle benim iletişim taleplerini reddettiğim asla doğru değildir. Ancak sürdürülecek bir polemiğin İzmir’e ve partimize zarar vereceğini düşündüğüm için o cevapları şimdi paylaşmayacağım. 

Kendisinin 4.5 milyon İzmirliye verdiği sözlere odaklanıp benim dönemimle uğraşmaktan vazgeçmesini öneriyorum. Bunun kimseye bir faydası yok ve zaman hızla geçiyor. Yaptığımız her şey zaten defalarca Sayıştay ve müfettiş denetimi gördü ve aklandı. Şimdi bizim yükselttiğimiz hizmet çıtasını nasıl daha yükseğe taşıyacağını düşünsün.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir