MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den Örnekköy açıklaması: Titiz çalışmamızın en net kanıtıdır!
Güncel
13 Temmuz 2023 Perşembe 09:58

Soyer'den Örnekköy açıklaması: Titiz çalışmamızın en net kanıtıdır!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili verdiği raporu değerlendirdi. Soyer, 'Rapor; belediyemizin titiz çalışmalarının en net kanıtıdır' dedi. 

Karşıyaka Örnekköy Kentsel Dönüşüm'ü sırasında bir binada eksik demir ve hatalı beton kullanıldığı tespit edilmiş, bina mühürlenmişti. İzmir Büyükşehir Belediyesi, bina ile ilgili yıkım kararı almıştı. 
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı projenin tamamına dair rapor hazırlamıştı.  Raporda, İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZBETON tarafından çalışmaları yürütülen binalarda demir ve beton oranlarının projeye uygun olduğu belirlenmişti. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bakanlığın raporunu değerlendirdi. Raporun titiz çalışmalarının en net kanıtı olduğunu belirten Soyer, şu ifadeleri kullandı;

300 MEREKARE ALAN YIKILIP YENİDEN YAPILACAK!
''Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projemize Bakanlık tarafından olumlu rapor verildi. Rapor; belediyemizin titiz çalışmalarının en net kanıtıdır.  Ancak akıllarda hiçbir tereddüt kalmaması ve yaratılan olumsuz algıyı tamamen ortadan  kaldırmak için bir karar aldık. İnşaatını inisiyatifimizle durdurduğumuz 300 m2 alanı yıkıp yeniden yapacağız.''

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir