MENÜ
İzmir 27°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den İzmirlilere körfez çağrısı!
Güncel
1 Temmuz 2023 Cumartesi 13:55

Soyer'den İzmirlilere körfez çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Körfezi'nde yapılan temizlik çalışmalarına dair bilgiler paylaşarak vatandaşlara çağrı yaptı. 

SONKALEİZMİR - İzmirlilere atıklar konusunda çağrı yapan Soyer sosyal medya hesabından yapılan çalışmalara dair bir video paylaştı. 

Soyer, ''Denizlerimizden bizlere yansıyan bu manzara, insan eliyle yol açtığımız tahribatın çok küçük bir örneği. Körfez seferberliğimizin hakkını, ancak hepimiz iş birliği yaparsak verebiliriz. İzmir çok daha güzelini hak ediyor'' ifadelerini kullandı. 

KOLTUK, BEYAZ EŞYA BİLE ÇIKIYOR!
Soyer'in paylaştığı videoda yapılan temizlik çalışmaları ile ilgili bilgi veren Deniz Koruma Şube Müdürlüğü Kıyı Ekibi sorumlusu Anıl Kartal, ''Denizimizin ürettiği değil, insanlarımızın kirlettiği deniz ortamını temizlemek için buradayız. Günlük 2,5 ton plastik atık topluyoruz. Koltuk bile çıkıyor'' şeklinde konuştu. 

Deniz Koruma Şube Müdürlüğü Kıyı Ekibi'nde görev alan Mehmet Emin Keleş ise ''İnsanların buradan çıkmaz dediği çok şeyle karşılaştık. Yastıklar, kanepe, beyaz eşya bile çıkardığımız oluyor'' dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir