MENÜ
İzmir 40°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer: Herkesin hazmetmesi lazım!
Güncel
28 Temmuz 2021 Çarşamba 10:46

Soyer: Herkesin hazmetmesi lazım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, FOX TV'de katıldığı canlı yayında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın açıklamaları ile gündeme gelen mülteciler ile ilgili konuştu. Soyer ''belirterek “Bir biçimde hayatın içindeler ve onlarla birlikte yaşıyoruz. Bunu herkesin hazmetmesi ve bununla devam etmemiz lazım” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, FOXTV’de yayınlanan Çalar Saat programına konuk olarak Ezgi Gözeger’in sorularını yanıtladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın açıklamaları ile yeniden gündeme oturan mülteci sorunu ile ilgili soruya yanıt veren Soyer İzmir'de 150 bin civarında göçmen olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı;

“150 bin civarında göçmenimiz var. Kentsel Adalet Daire Başkanlığını kurduk. Özellikle onların günlük hayatlarında kolaylık sağlamak hem de bir problem, sorun oluşmaması için, onların adaletle yaşamalı, sağlık sorunları ne varsa bunlarla ilgilenen özel bir ailemiz var. Çok şükür bir sıkıntı olmadan devam ediyoruz. Bir biçimde hayatın içindeler ve onlarla birlikte yaşıyoruz. Bunu herkesin hazmetmesi ve bununla devam etmemiz lazım” 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir