MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şovmen başkan işbaşında... 16 bin liralık makinayı
Yerel Yönetimler
12 Temmuz 2024 Cuma 12:00

Şovmen başkan işbaşında... 16 bin liralık makinayı "Gurur veren proje" diye tanıttı!

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, 16 bin liralık salça makinası alıp çok büyük yatırım yapmış gibi tüm basına servis etti, şovuna köylüleri de alet etti. Genç yaşlı tüm köylüleri başına toplayıp "Gurur veren proje" diye açıklama yapan Günay, iki gün önce sırf CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in grup toplantısını izleyip fotoğraf vermek için ta İzmir'den tüm meclis üyelerini ve ilçe teşkilatını Ankara'ya götürüp tur yaptırmıştı.. 

SONKALEİZMİR-Güzelbahçe'de arazi satışları nedeniyle tepki çeken Belediye Başkanı Mustafa Günay, 16 bin liralık salça makinası alıp "Gurur veren proje" diye açıklama yaptı.

Şovuna köylüleri de alet eden ve yaşlı genç herkesi toplayan Günay, Payamlı, Küçükkaya ve Çamlı köylülerine verdiği üzüm ve salça makinası ile şov yaptı. 


Günay, "Bizim için tabi ki bir gurur çünkü projelerimizden birini daha hayata geçirdik. Emeği geçen tüm meclis üyelerime teşekkür ediyorum" dedi. 

Karaman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir firmadan temin edilen salça makinasının fiyatı 16 bin TL'den, üzüm sıkma makinasının ise 30 bin TL'den başlıyor.



Salça makinası alımını bir şova dönüştüren Mustafa Günay, önceki gün CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in grup toplantısını izlemek ve fotoğraf çekilmek için için ta İzmir'den tüm meclis üyelerini ve ilçe teşkilatını Ankara'ya götürüp tur yaptırmıştı.  Bu gezinin maliyeti ile ilgili bazı çevrelerden tepkiler gelmişti.


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir