MENÜ
İzmir 27°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Skandalla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı... Erdoğan, çocuğun eline mikrofonu verip: 'Al bunla söyle' demiş...
Güncel
30 Ocak 2022 Pazar 22:21

Skandalla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı... Erdoğan, çocuğun eline mikrofonu verip: 'Al bunla söyle' demiş...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'da mikrofon uzattığı küçük çocuğun CHP lideri Kılıçdaroğlu'na 'hain' dediği görüntülerin farklı bir açıdan çekilmiş hali ortaya çıktı. Görüntülerde çocuğun Kılıçdaroğlu'nu eleştirdikten sonra Erdoğan'ın mikrofonu uzattığı ve "Al buna söyle' dediği görüldü. Skandalın ilk ortaya çıktığı anda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ bir açıklama yapmış, olayın spontane geliştiğini ileri sürmüştü.

Trabzon’da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı programda küçük bir çocuğun ifadeleri gündeme oturdu.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Açılış töreninde sahneye çıkan küçük yaşlarda bir çocuk CHP lideri Kılıçdaroğlu’na ‘hain’ dedi. Erdoğan’ın bu sözler üzerine güldüğü görüldü. Büyük tepki çeken o anlarla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde çocuğun, Erdoğan’dan bir istekte bulunduğu ve Erdoğan’ın da yayında duran kişiyi göstererek, ‘ona söyle o avukat’ dediği görülüyor.

ERDOĞAN: AL BUNLA SÖYLE

Daha sonra bir de oyuncak verilen çocuk kalabalığa seslenerek Erdoğan’a oy verilmesini istiyor ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiriyor. Küçük çocuğun Kılıçdaroğlu’nu eleştirmesi üzerine Erdoğan bu kez elindeki mikrofonu uzatarak “Al bunla söyle” dediği görülüyor.

HAMZA DAĞ, BOŞA DÜŞTÜ

Skandalın ilk ortaya çıktığı anda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ bir açıklama yapmış, olayın spontane geliştiğini ileri sürmüştü. Dağ, "Spontane gelişen bir olayla alakalı yine kirli bir kurgu başlatıldı. Bahsi geçen küçük çocuk, Sn. Cumhurbaşkanımızın yanına gelmek için uzunca bir süre ağlıyor. Bunu farkeden Cumhurbaşkanımız çocuğu sahneye aldırıyor ve derdini dinliyor" demişti.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir