
Burak Bekiroğlu tahliye edildi

Anayasa Komisyonu toplanıyor, saati belli oldu

Türkiye'den gönderilen üründe tehlike: Avrupa alarmda, toplatılıyor

Anketlerde Erdoğan'a kötü haber: O ünvanını da kaybetti

Yeni tutuklanan belediye başkanlarının da aralarında olduğu 11 kişi ise Silivri Cezaevi'ne getirilecek. CHP lideri Özgür Özel'in İBB Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etmek için 12.30'da Silivri'de olacağı, ayrıca yeni tutuklanan ilçe belediye başkanlarının da burada görüşme yapabilmesi için de izin almaya çalıştığı kaydedildi.
MEHMET MURAT ÇALIK DA İZMİR'E SEVK EDİLECEK
Silivri'den İzmir'e sevk edilmesi beklenen isimlerin arasında Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da bulunuyor. Sevk edilen belediye başkanları arasında Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ın da olduğu öne sürüldü. Ancak iddia belediye başkanlarının avukatı Hüseyin Ersöz tarafından yalanlandı.
Konuya ilişkin X üzerinden paylaşımda bulunan Çalık şunları kaydetti:
"İzmir’e naklediliyorum.
Ailemden, sevdiklerimden koparılmak; en temel insani haklarımdan birinin daha elimden alınmasıdır. Silivri’de sağlık kontrollerim düzenli olarak sürerken, hiçbir gerekçe gösterilmeden alınan bu karar vicdani değildir.
Ama biliyorum ki gittiğim hiçbir yerde yalnız değilim. Türkiye’nin her bölgesi, her ili, her ilçesi, her köyü benim vatanımdır.