MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şenol Aslanoğlu'dan Bakan Kurum'a İzmir tepkisi!
Güncel
21 Ocak 2023 Cumartesi 12:23

Şenol Aslanoğlu'dan Bakan Kurum'a İzmir tepkisi!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un dün katıldığı programdaki açıklamalarına CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'dan tepki geldi. Aslanoğlu, Kurum'a Otogar Metrosu için ayrılan 3 bin TL'lik bütçe üzerinden yanıt verdi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum dün İzmir'e gelerek bir dizi programa katıldı.

Kurum yaptığı açıklamada ''İzmirli kardeşlerimiz asla merak etmesinler. İzmir’i asla liyakatsizliğin, belirsizliğin, iş bilmezliğin insafına terk etmedik, terk etmeyeceğiz. İzmir'imize dair beklentiyi gördük. Biz artık her zamankinden daha kararlıyız ve inşallah istiklalin şehri İzmir'imizi kültürel ve o tarihi dokusuna, doğal dokusuna uygun bir şekilde, iklime uygun, iklime duyarlı ve sürdürülebilir akıllı şehir uygulamalarıyla istikbalin de şehri yapacağız” ifadelerini kullandı. 

ASLANOĞLU'DAN SERT YANIT!
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Kurum'un sözlerine Otogar Metrosu'na ayrılan 3 bin TL'lik bütçe üzerinden yanıt verdi. 

Aslanoğlu '' Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanı, "Fildişi kulelerde söz söyleyenlerden hiçbir zaman olmadık." Demiş. Gülelim mi? Sahi, 500 odalı sarayda oturanın adı neydi? Sayın Bakan demiş ki "İzmir'i sürdürülebilir akıllı şehir uygulamalarıyla istikbalin de şehri yapacağız." 

Ne yapacaksınız efendim, metro için 3.000 TL ayırmıştınız, akıllı şehir yapmak için de ekstra bir 3.000 TL mi göndereceksiniz ?'' ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir