MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Selde beline kadar suyun içine giren polise ve sağlıkçıya başarı belgesi
Güncel
8 Şubat 2021 Pazartesi 13:25

Selde beline kadar suyun içine giren polise ve sağlıkçıya başarı belgesi

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, kentte yaşanan sel felaketinde üstün gayret gösteren polis Enez Al ve acil tıp teknisyeni Ayla Kırs'ı başarı belgesi ile ödüllendirdi. Komiser Al ile sağlıkçı Kırs, beline kadar suya girip selzedelere yardım ederken görüntülenmişti.

SONKALEİZMİR-İzmir'de yaşanan sel felaketinde yarı beline kadar suyun içinde mahsur kalan araç sürücülerine yardım eden polis Enez Al ile sağlıkçı Ayla Kırs başarı belgesi ile ödüllendirildi. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'in komiser Al ve acil tıp teknisyeni Kırs'ı makamında kabul ettiği görüşmede, İzmir İl Sağlık Müdürü Mehmet Burak Öztop da yer aldı. 



Ayla Kırs, Seferihisar'da sel felaketinde evinden çıkamayan hastaya beline kadar suya girerek ulaşmış, komiser Al da aynı şekilde Karşıyaka Soğukkuyu'da suda mahsur kalan araç sürücülerine yardım etmişti. Polis Al ve sağlıkçı Kırs'ın görüntüleri sosyal medyada büyük etkileşim almıştı.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından, "Ayla Kırs, İzmir’in Seferihisar ilçesinde görevli hemşiremiz. Yaşanan sel felaketi sebebiyle evinden çıkamayan hastaya müdahale etmek için beline kadar suya girerek hastaya ulaştı ve gerekli müdahaleyi yaptı. Her koşulda milletimizin hizmetindeyiz" mesajını paylaşmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir