MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Seferihisar'ı seven Seferihisarlı oldu!
Yerel Yönetimler
4 Şubat 2022 Cuma 14:36

Seferihisar'ı seven Seferihisarlı oldu!

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in geçitğimiz Ekim ayında yaptığı "Seferihisar'ı seven Seferihisarlı olsun" çağrısı karşılık buldu. TÜİK verilerine göre ilçenin 48 bin 320 olan nüfusu 52 bin 507'ye yükseldi. Buna göre Seferihisar Belediyesi'nin İller Bankası'ndan alacağı pay arttı.

SONKALEİZMİR-Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yeni verilerine göre İzmir'in Seferihisar ilçesinin geçen yıl 48 bin 320 olan nüfusu 52 bin 507'ye yükseldi. Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in geçtiğimiz Ekim ayında "Seferihisar'ı seven Seferihisarlı olsun" sloganıyla yurttaşlara yaptığı ikametgahlarını Seferihisar'a almaları çağrısı karşılık buldu. 


Buna göre İller Bankası'ndan gelen geliri büyük oranda artacak olan Seferihisar'da Başkan Yetişkin daha önce "Nüfusumuzun 50 bini geçmesi halinde İller Bankası'ndan kentimize ayrılacak pay büyük oranda artacak. Meclis kararıyla, turizm, sağlık, eğitim, sanayi ve ticaret yatırımlarının su, kanalizasyon, doğalgaz, yol ve aydınlatma gibi altyapı çalışmalarını 10 yıla kadar geri ödemeli veya ücretsiz olarak yapabilecek ya da yaptırabileceğiz" açıklamasını yapmıştı. 

İlçede sokak sokak dolaşan Seferihisar Belediyesi ekiplerinin çalışması ile online olarak adres değişimleri yapılmış, ikametgahlarını alan yurttaşlara da sürpriz hediyeler verilmişti.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir