MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Savcı Sayan'ı yıkan haber!
Güncel
3 Temmuz 2023 Pazartesi 14:34

Savcı Sayan'ı yıkan haber!

Bir düğünde maganda kurşunuyla ağır yaralanan eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın yeğeni Ali Sayan (20) hayatını kaybetti.

Ağrı’nın Tutak ilçesine bağlı Karahan köyünde düzenlenen düğünde rastgele ateşlenen bir tabancadan çıkan kurşun, eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın yeğeni Ali Sayan’ın başına isabet etti.

Ağır yaralanan Sayan, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Durumu ağırlaşan ve Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edilen Sayan hayatının kaybetti.

20 yaşındaki Ali Sayan’ın cenazesi, yarın Tutak ilçesine bağlı Yukarı Kargalık köyünde toprağa verilecek. Olayda silahı ateşleyen kişinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

''Katıldığı bir düğünde kafasına isabet eden bir maganda kurşunuyla ağır yaralanan 20 yaşındaki yeğenim Ali Sayan 25 gündür yaşam mücadelesi veriyordu. Bugün Hak’kın rahmetine kavuştu. 

Cenazemizi yarın öğle namazını müteakip Ağrı/Tutak/Yukarı Kargalık köyümüzde defin edeceğiz. Taziyemiz Köyde devam edecektir. 

Acımız büyük. 

Güle güle canım yeğenim..

Hayatının baharında ve bizim baharımızda bizi bırakıp gittin. Seni unutmayacağız. Mekanın cennet olsun.. 

25 Günlük hastane sürecinde bizi bir an olsun yalnız bırakmayan başta Sağlık bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere Ağrı ve Ankara Bilkent Şehir hastanesi sağlık emekçilerine ve bütün dostlara minnettarız..

Lütfen Ali’mizin ruhuna bir fatiha okur musunuz…''

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir