MENÜ
İzmir 22°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Savaş Ay'ın miras davasında karar!
Güncel
25 Nisan 2024 Perşembe 14:33

Savaş Ay'ın miras davasında karar!

Gazeteci Savaş Ay'ın 2011 yılında vefat etmesi üzerine mirasıyla ilgili açılan dava sonuçlandı. Mahkeme bankadaki paranın mirasçılar arasında eşit paylaştırılmasına karar verdi.

2011 yılında vefat eden gazeteci Savaş Ay'a ait banka hesabında bulunan paraların mirasçılar arasında nasıl paylaşılacağına dair nihai karar verildi. Savaş Ay, 2011 yılında vefat etmeden önce vasiyetnamesinde tüm mirasını ilk eşinden olan oğlu Ulaş Can Ay'a bırakmıştı. İkinci eşinden olan kızı Sanem Dolun Ay, vasiyetnamenin iptali için dava açmış ve kazanmıştı.

Sanem Dolun Ay ve Ulaş Can Ay, 10 yıl önce mirasın korunması ve adil bir şekilde dağıtılması için 'terekenin tespiti' davası açtı. 2011 yılında vefat eden gazeteci Savaş Ay'ın bankadaki parasının nasıl paylaşılacağına dair mahkeme kararı verildi.


Mahkeme, Ay'ın ikinci eşinden olan kızı Sanem Dolun Ay'ın açtığı davayı lehine sonuçlandırdı ve banka hesabındaki paraların mirasçılar arasında eşit olarak paylaştırılmasına karar verdi. Bu kararla birlikte Savaş Ay'ın miras davası sonuçlanmış oldu.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir