MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sapık komiserin cezası belli oldu!
Güncel
24 Kasım 2023 Cuma 12:59

Sapık komiserin cezası belli oldu!

Kağıthane'de bulunan bir zincir markette kadınların gizlice fotoğrafladığı iddiasıyla 17 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan komiser S.E.'ye mahkeme, 6 yıl 3 ay hapis ve 16 bin lira adli para cezası verdi.

İstanbul Kağıthane’deki bir zincir markette kadınların etek altı görüntülerini çektiği gerekçesiyle 17 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan tutuksuz sanık komiser S.E.’nin yargılandığı davanın 9’uncu duruşması görüldü.

İstanbul 54. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuksuz sanık S.E. katılmazken avukatı duruşma salonunda hazır bulundu. Müştekilerden duruşmaya katılan olmadı.

TOPLAM 6 YIL 3 AY HAPİS VE 16 BİN 660 LİRA ADLİ PARA CEZASI

Mahkeme, sanık S.E.'ye “Özel hayatın gizliliğini ihlal etme” suçundan 3 yıl hapis cezası verdi. Cezada indirim uygulayan mahkeme sanığın 2 yıl 6 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.

Müşteki C.G. ile uzlaştığı gerekçesiyle ceza verilmesine yer olmadığına hükmeden mahkeme diğer müşteki G.E.'ye yönelik ‘cinsel taciz' suçundan 6 ay hapis cezasında indirim uygulayarak 5 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasın ve hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

ÇOCUKLARIN MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKME SUÇUNDAN 3 YIL 4 AY HAPİS VE PARA CEZASI

Mahkeme, ‘Çocukların Kullanıldığı Müstehcen Ürünleri Ülkeye Sokma, Çoğaltma, Satma, Depolama, Bulundurma ve Kullanıma Sunma’ suçundan verdiği 4 yıl hapis cezasında indirim uygulayarak 3 yıl 4 ay hapis ve 16 bin 660 lira adli para cezası verdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir