MENÜ
İzmir 27°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sahte hemşire ülkeyi hayrete düşürdü!
Dünya
29 Kasım 2021 Pazartesi 13:21

Sahte hemşire ülkeyi hayrete düşürdü!

Kanada'da yıllardır hemşire taklidi yaparak ruhsatı olmadığı halde hastalara ilaç vermekle suçlanan bir kadın dolandırıcılıkla suçlandı.

Vancouver polisi bir basın açıklamasında, 49 yaşındaki Cleroux'un B.C. Kadın Hastanesi'nde Haziran 2020'den Haziran 2021'e kadar hemşire kılığına girdiğini açıkladı.

Polis, Cleroux'un hastanede hastalara bakarken gerçek bir hemşirenin adını kullandığını söyledi.

Memur Tania Visintin, "Vancouver'da kaç kişinin sahtekâr hemşireden tedavi görmüş olabileceğini henüz bilmiyoruz ancak onunla temas etmiş olabilecek hastaları belirlemek için eyalet sağlık hizmetleri yetkilisiyle birlikte çalışıyoruz" dedi.

ÖĞRETMEN KILIĞINA DA GİRMİŞ

CBC News'e göre, Cleroux'un hemşireler ve öğretmenler de dahil olmak üzere profesyonelleri taklit etme geçmişi 1991'e kadar uzanıyor. Sahte hemşire hem Vancouver hem de Ottawa'daki hastalara sakinleştirici ve anestezikler de dahil olmak üzere çeşitli eylemlerle suçlandı.

CBC'nin bildirdiğine göre Cleroux, Colorado'da bir hemşirelik programına katıldı ancak programı hiçbir zaman tamamlamadı ve uygulama ruhsatı almadı.

Haziran ayında, British Columbia Hemşireler ve Ebeler Koleji, Cleroux hakkında bir uyarı yayınlayarak, Melanie Smith, Melanie Thompson veya Melanie Cleroux takma adlarını kullanıyor olabileceğini ekledi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir