MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şahin döndü, Menemen karıştı!
Güncel
26 Eylül 2023 Salı 22:04

Şahin döndü, Menemen karıştı!

Menemen Belediyesi eski Başkanı Tahir Şahin'in CHP'ye geri dönmesine ilk tepki hakkındaki yolsuzluk davası nedeniyle göreve alınan ve süre önce serbest kalan Serdar Aksoy'dan geldi. Aksoy, CHP'nin Menemen'de Şahin'i aday göstereceğini ileri sürerken, "Menemen eski belediye başkanının adı FETÖ dosyasında adı geçtiği için partiden ihraç edilmiştir. CHP genel merkezi belediye başkanlığı seçimlerinde de FETÖ’cüleri aday gösterecek. Hodri meydan" ifadelerini kullandı.

SONKALEİZMİR- 2019 yılındaki yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilmeyince partiye yönelik sert eleştirileri nedeniyle ihraç edilen ve Memleket Partisi'ne geçen Menemen eski Belediye Başkanı Tahir Şahin'in tekrar CHP'ye dönüşü büyük tepki çekti. CHP Parti Meclisi'nin Şahin'e yönelik af kararı Menemen'i karıştırdı. 2019 yılında CHP'nin adayı olarak Menemen Belediye Başkanı seçilen ve sonrasında hakkındaki yolsuzluk ve irtikap suçlarından açılan dava nedeniyle görevden alınan, CHP'den de istifa eden Menemen eski Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Şahin'in geri dönüşüne sert tepki gösterdi.

AKSOY'DAN FETÖ TEPKİSİ

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Serdar Aksoy, CHP'nin bu hamlesiyle Tahir Şahin'i gelecek yerel seçimlerde tekrar Menemen'de aday göstermek istediğini ileri sürerken şu ifadeleri kullandı: "Menemen eski belediye başkanının tekrar CHP’ye alındığı ile ilgili haberler gündeme düştü. Haberde ilgili şahsın yani Menemen eski belediye başkanının genel merkez aleyhine açıklamalar yapması nedeniyle partiden ihraç edildiği yazmakta. Bu bilgi yanlıştır. Menemen eski belediye başkanının adı FETÖ dosyasında adı geçtiği için partiden ihraç edilmiştir. YDK başkanı UĞUR BAYRAKTUTAN da bizzat bunun şahididir. Anlaşıldığı kadarıyla son seçimlerde FETÖ’cüleri aday gösteren CHP genel merkezi belediye başkanlığı seçimlerinde de FETÖ’cüleri aday gösterecek. Hodri meydan."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir