MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sağlık durumları ile ilgili flaş gelişme!
Güncel
10 Şubat 2022 Perşembe 22:08

Sağlık durumları ile ilgili flaş gelişme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son 2 gündür yaptırdığı PCR testlerinin negatif çıktığı açıklandı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesaisine yarın başlayacağını bildirdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 Şubat'ta eşi Emine Erdoğan'la beraber yaptırdıkları PCR testinin pozitif çıktığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada son 2 gündür yapılan PCR testlerinin negatif çıktığı açıklandı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Erdoğan'ın sağlığına ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Altun, "Cumhurbaşkanımız kısa sürede sağlığına kavuştu çok şükür. Cumhurbaşkanımız, Allah'ın izni ve inayetiyle, duaların gücüyle, aşkla, kaldığı yerden yoğun mesaisine yarın başlayacak. Allah Cumhurbaşkanımızı korusun, başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Allah'a hamdolsun, son iki gündür yaptırdığımız testler negatif çıktı. Bu süreçte ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından dualarıyla, güzel mesajlarıyla bize destek olan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim kılsın. Eşim Emine Erdoğan Hanımefendi de hamdolsun hastalığı çok hafif belirtilerle geçiriyor. İnşallah kendisinin de testlerinin kısa süre içinde negatif çıkmasını temenni ediyorum. Hastalığın seyrini hassasiyetle takip eden sağlık ekibimize teşekkür ediyor, bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarımıza selamlarımı gönderiyorum. Allah yardımcıları olsun. Rabbim'den tüm hastalarımıza en kısa zamanda acil şifalar diliyorum."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir