MENÜ
İzmir 34°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SMA değil, Defne kazandı!
Yerel Yönetimler
27 Mart 2022 Pazar 21:00

SMA değil, Defne kazandı!

Yardım kampanyası geçen hafta tamamlanan ve bu hafta içi tedavi için Dubai'ye gidecek Bayındırlı SMA savaşçısı Defne’nin sevenleri mutluluğa ortak olmak için Kani Bey Parkı’nda buluştu. Geniş bir katılımın olduğu etkinliğe, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk ve Bayındırlıların yanı sıra, İzmir, Bilecek, Datça gibi yerlerden de Defne’ye destek olan gönüllüler katıldı. Defne için havaya balonlar uçuruldu.

SMA savaşçısı Defne'nin Dubai yolculuğu öncesi Bayındır'da kutlama yapıldı. Defne'nin sevenleri Kani Bey Parkı'nda bir araya gelip balon uçurdu. Defne ve ailesinin mutluluğunu paylaşan Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen de “Kıymetli hemşehrilerim ve  uzaklardan gelen misafirlerimiz, hepinizi bu pazar günümüzü çiçek gibi yaptığınız için teşekkür ederim. Çiçeğin memleketine hoş geldiniz.  Burada bir kez daha birlik ve beraberliğin ne olduğunu, inanmanın ne olduğunu, başarmanın ne olduğunu hep beraber gösterdiniz" dedi.

Demirezen, "Hepinizden Allah razı olsun. Bu kampanyaya destek veren herkesin biri bin olsun inşallah. Gelin bu sinerjiyi hiç kaybetmeyelim Tire’deki yavrumuza, Edremit’teki yavrumuza, Kınık’taki yavrumuza  ve ihtiyacı olan herkes için bu iyilik hareketi devam etsin istiyorum. Defne, Öznur, Murat ve Rüzgar sağ salim gidip gelsinler inşallah. Hep beraber burada Defneyle dans ettiğimiz günlerde olur inşallah” diye konuştu. 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir