MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SGD’de İnanç Karabulut dönemi...
Güncel
9 Mayıs 2023 Salı 16:45

SGD’de İnanç Karabulut dönemi...

Seferihisar Gazeteciler Derneği’nin olağan genel kurulunda İnanç Karabulut başkanlığa seçildi. Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile SGD’nin üyelerinin katıldığı kongrede konuşan Karabulut, "Ayrım yapmadan omuz omuza ve dayanışmayla çalışacağız, büyüyeceğiz" dedi.

Seferihisar’da yayın yapan gazetelerin imtiyaz sahipleri, muhabirler ve basın danışmanlarının üye olduğu cemiyetin olağan genel kurulu Çağan Irmak Salonu’nda gerçekleşti. Tek listeyle gidilen seçimde, yeni yönetim oy birliğiyle belirlenerek başkanlığa İnanç Karabulut getirildi.

(Evrim Ataman)

ATAMAN: "MUSTAFA KARABULUT'A MİNNETTARIZ"

Geçen dönemin faaliyet raporunu okuyarak genel kurulun açılış konuşmasını Başkan Yardımcısı Evrim Ataman yaparak şunları söyledi:

Walt Disney, Disneyland’ı kurarken uçakla yerini seçmiş. Ancak ömrü açılışına yetmemiş. Çölün ortasında bi arazi, müthiş bir vizyon… Açılışında kardeşi ‘Walt öldüğü için burayı göremedi ne düşünüyorsunuz’ sorusuna, ‘Walt o araziyi seçmeseydi biz bugün burada olmazdık’ cevabını vermiş.  Bizim derneğin Walt’u Mustafa Ağabeydir. Seferihisar’ın ilk gazetecisi Mustafa Karabulut neredeyse 50 yıl önce bu günleri gördü. Seferihisar’da sayesinde bir basın kültürü oluştu. Kendisine minnettarız."

OMUZ OMUZA ÇALIŞMA MESAJI

Başkanlığa seçilen İnanç Karabulut ise “Her zamanki gibi, basın danışmanı, muhabir, imtiyaz sahibi, basın kartı var, yok ayrımı yapmadan omuz omuza ve dayanışmayla büyüyeceğiz. Seferihisar Basın Merkezi hayalimizi bu dönemde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Genç gazetecilerin yeni dijital araçları etkin kullanması ve sektörün duayenlerinin tecrübelerinden faydalanması için ücretsiz eğitim programlarını arttıracağız” dedi.

(İnanç Karabulut)

3 yıl için görev yapacak yönetim, denetim ve disiplin kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan
İnanç Karabulut

Başkan Yardımcısı 
Evrim Ataman

Yönetim Kurulu Üyeleri
Cemrecan Tutar
Ezgi Yeşil
Mürüvvet Dur

Denetim Kurulu
Baha Okar
Mehmet Şenel
Fırat Çağlar Özlü

Yönetim Kurulu Üyeleri yedek liste
Caner Güney
Halil Bor
Dilek Gürbüz
Dilan Taşdemir
Sercan Öztürk

Denetim Kurulu yedek liste
Sevil Ege
Mahmut Ölmez
Şerife Gürbüz

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir