MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rus milletvekilinden Türkiye'ye tehdit: İstanbul ve Çanakkale boğazlarını vuracağız
Dünya
22 Temmuz 2023 Cumartesi 11:20

Rus milletvekilinden Türkiye'ye tehdit: İstanbul ve Çanakkale boğazlarını vuracağız

Ünlü Rus yazar Lev Tolstoy'un torunu, Birleşik Rusya Partisi üyesi ve Rusya parlamentosunun alt kanadı Devlet Duması Başkan Yardımcısı Pyotr Tolstoy, Rusya'nın, "İstanbul ve Çanakkale boğazlarını vurabileceğini" öne sürdü.

Rusya devlet televizyonu Rossiya-1'de sunucu Olga Skabeyeva'nın sunduğu bir açık oturum programında Türkiye hedef alındı.

Ünlü Rus yazar Lev Tolstoy'un torunu, Birleşik Rusya Partisi üyesi ve Rusya parlamentosunun alt kanadı Devlet Duması Başkan Yardımcısı Pyotr Tolstoy, Ankara'ya yönelik tehdit dolu sözler savurdu.

Ukrayna İçişleri Bakanı Danışmanı Anton Gerashchenko'nun, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı videoda "Karadeniz üzerindeki hakimiyetin Rus Silahlı Kuvvetleri'nin elinde olması" gerektiğini savunan Tolstoy, Rusya'nın, "İstanbul ve Çanakkale boğazlarını vurabileceğini" öne sürdü.

Sunucu Olga Skabeyeva'nın "Türkiye ile savaşmaya hazır mıyız? Erdoğan, Karadeniz üzerinde hakimiyet iddiasında bulunuyor?" sorusuna Tolstoy, şu cevabı verdi:

"İlk önce Ukrayna'daki işimizi bitirelim, daha sonra İstanbul ve Çanakkale boğazlarını vuracağız."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Uzman
 23 Temmuz 2023 Pazar 20:35
Umarım ve dilerim ki Rusya Ukrayna da iyice pisliğe batar ve artık bir daha kimsenin başına bela olmaz. Dilerim ikinci bir Afganistan olsun Ukrayna Ruslar için..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir