MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rozetini takıp yine köylülere desteğe gitti!
Güncel
13 Ekim 2021 Çarşamba 18:50

Rozetini takıp yine köylülere desteğe gitti!

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından sosyal medya paylaşımı nedeniyle görevden alınan CHP Tire eski İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, bölgede kurulmak istenen mermer ocağına karşı direnen köylülere bugün de destek verdi. Şenocak, 'Görevden alınmış olabilirim. Rozetimi takıp köylülerin yanında olmaya devam edebiliyorum' dedi. 

Tire'nin Kartal Dağı mevkisinde kurulmak istenen mermer ocağı tepkilere neden olmuştu. 

Konu ile ilgili sosyal medyadan bir paylaşım yapan CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, ''ilgi çekmek amacıyla'' bir kadın görseli kullanınca tepkiyle karşılanmıştı.  Gelen tepkilerin ardından CHP İzmir İl Başkanlığı, Şenoyar'ı görevden almıştı. 

Hakan Şenoyar yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen bugün mermer ocağının yapılmak istendiği bölgedeki Küçükkale köyüne giderek toplanan bölge halkına destek verdi. 

Köylülerle, yaşanan mermer ocağı süreci ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Şenoyar, görevden alınmasına rağmen parti rozetini takarak vatandaşların yanında olmaya devam edeceğini belirtti.

Hiçbir zaman koltuk için mücadele etmediğini söyleyen Şenocak ''AK Parti İlçe Başkanı'nın talebiyle alıdığım görevime bu saatten sonra dönmem mümkün değil. Ben koltuk için hiçbir zaman mücadele etmedim, etmeyeceğim. Rozetimi takıp halkın, köylülerin yanında olmaya devam edebiliyorum'' ifadelerini kullandı.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hüseyin Duyar
 14 Ekim 2021 Perşembe 08:34
İlçe başkanınıda delegeler görevden alsın.Delegeler ne işe yarıyor.Gerekirse Kılıçdaroğlunuda görevden alsınlar.Son 20 yılın Cumhuriyetin katili Deniz Baykal dır.Baykal i öven CHP yönetimi dir.Ama asıl sorumlu olanlar Tüm delegelerdir.Al yetkiyi ne istersen yap.Iktidardan ne farkınız var o zaman.siyasi partiler yasası değişmeden hiç bir şey düzelmez.Anayasa da gerekli değişim ve parti liderliğine yetkilerin bir kilise toplanmasına son verilmelidir.En az 20 eş başkan olmalı.Delegeler istediği an güven oylaması isteyebilmeli 1 delegenin istemesi yeterli olmalı.Kral öldü yaşasın yeni kral yöntemleriyle parti yönetimi olmaz.Örnek tek kişi kararıyla belirlenen Cumhur başkanı adayları. Şu anda 4 parti var hepsinin ortalama 1500 delegeden .6000 delege var.Tüm Ülkenin asıl sorumluları bu delegeler.Hiç birinden bir görüş bir uyarı gören duyan varmı.Balık baştan kokmaz.Önlemler sorumluluklar olmazsa kokar.
 Tuncer Atıcı
 14 Ekim 2021 Perşembe 00:03
Hakan bey için Tirenin sorunları ile ilgilenmek siyasi değil vicdandır Hakan Başkan hep azimli ve sorumludur Doğa ve insan duyarlılığı onun sanatçı ruhuna sahip olduğunu gösteriyor Tirede yaşayan Germencikli birisi olarak hayatım boyunca sağ iktidarların çevreyi nasıl yaşanmaz hale getirdiklerine şahit oldum Hakan beyin CHP duyarlılığını kutluyorum Ona yapılan haksızlıktır
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir