MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rektörden Büyükşehir'in ücretsiz yemeğine veto!
Güncel
20 Ekim 2022 Perşembe 12:02

Rektörden Büyükşehir'in ücretsiz yemeğine veto!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin ekonomik durumlarına destek olmak amacıyla üniversitelerde ücretsiz yemek dağıtımına başladı. Katip Çelebi Üniversitesi'nde ise Büyükşehir'in araçlarının girişine izin verilmedi. Öğrenciler yol kenarında sofra kurmak zorunda kaldı. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel yaşananlara tepki gösterdi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin bir çok noktadsında ve üniversitelerde öğrenciler için ücretsiz yemek ve çorba dağıtımına başlamıştı. Gençler tarafından büyük talep gören uygulama Katip Çelebi Üniversitesi'nde ise adeta ızdıraba döndü. 

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Büyükşehir araçlarının kampüse girişine rektör tarafından izin verilmediğini belirterek ''İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversitelerde sabahları çorba, akşamları ise dört çeşit yemek dağıtıyor. Tüm kampüslere belediye araçları giriyor ve gençlere hizmet veriyor. Katip Çelebi üniversitesi rektörü ise araçları içeri aldırmıyor. Gençler yerlerde yemek yiyor. Yazık, ayıp'' ifadelerini kullandı. 

CHP'li Sertel öğrencilerin yol kenarında yere oturarak yemek yedikleri anlara dair fotroğrafları da paylaştı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir