MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rektör Budak'ın altyapı çalışmalarını incelediği gün hastaneyi su bastı!
Güncel
24 Ağustos 2022 Çarşamba 17:30

Rektör Budak'ın altyapı çalışmalarını incelediği gün hastaneyi su bastı!

Ege Üniversitesi Rektörü Necdet Budak'ın bugün kampüs bahçesinde gezip, "Ferah ve yeşil bir kampüs ortamı sağlamak ve sağlık hizmetlerimizin kalitesini artırmak amacıyla hastanemiz çevresinde yürüttüğümüz altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledik" açıklamasının ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ni su bastı. Sağanak yağmur nedeniyle hastane bahçesi göle dönerken, koridorlarda da hastalar sular içinde güçlükle yürüdü. 

SONKALEİZMİR-İzmir'de bugün saat 16.00 sıralarında etkili olan sağanak yağış yurttaşlara zor anlar yaşattı. Bayraklı ve Bornova ilçelerinde cadde ve sokaklar suyla dolarken, Ege Üniversitesi Hastanesi'nin koridorlarını da su bastı. 

Hastane bahçesinin ve içerisinin suyla dolu olduğu anların yer aldığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Yurttaşların hastane içerisinde su dolu koridorlarda güçlükle yürüdüğü görüldü. Yağış nedeniyle trafikte de aksamalar meydana geldi.



Öte yandan hastaneyi ve bahçesini su bastığı günün sabah saatlerinde Ege Üniversitesi Rektörü Necdet Budak'ın sosyal medya hesabından "Öğrencilerimiz ve sağlık çalışanlarımıza daha ferah ve yeşil bir kampüs ortamı sağlamak ve sağlık hizmetlerimizin kalitesini artırmak amacıyla hastanemiz çevresinde yürüttüğümüz altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledik" açıklaması dikkat çekti. Bir sosyal medya kullanıcısı rektör Budak'ın paylaşımına "Hocam aynı kampüsü bugün sizden 1-2 saat sonra su bastı bilginize" paylaşımını yaptı.


 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir