MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Polis çekilecek: Savunmaya gecikmeli izin!
Politika
23 Haziran 2020 Salı 12:36

Polis çekilecek: Savunmaya gecikmeli izin!

Savunma Yürüyüşü’nün ikinci günündeyken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yapılan görüşmelerin sonuç verdiği, avukatların yürüyüşe devam edeceği öğrenildi. Polis, yürüyüşün gerçekleşmesi için çekilecek.

İktidarın baroları bölme projesine karşı Türkiye’nin dört bir yanından “Savunma Yürüyüşü” başlatan baro başkanları, Ankara’ya girişte polis engeliyle karşılaştı. Kent girişinde baro başkanlarının önüne barikat kuran polis, başkanların Ankara’ya girişine izin vermedi.

Geceyi Eskişehir Yolu üzerindeki şantiye alanında geçiren baro başkanlarının yürüyüşün ikinci gününde bekleyişleri sürerken, polisin çekileceği bilgisi geldi.

YÜRÜYÜŞE İZİN VERİLDİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yapılan müzakereler sonucunda baro başkanlarının yürüyüşlerine devam etmesi kararı alındı. Buna göre polis çekilecek, baro başkanları bulundukları noktadan 200 metre boyunca yürüyüş gerçekleştirecek. Daha sonra otobüslere binecek olan baro başkanları, Tandoğan’da inerek Anıtkabir’e yürüyecek. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fezioğlu’nun ise yürüyüş kortejine alınmayacağı bildirildi.Polis barikatının çekilmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir