MENÜ
İzmir 28°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pasaport İskelesi kullanıma kapatıldı!
Güncel
30 Mart 2022 Çarşamba 09:25

Pasaport İskelesi kullanıma kapatıldı!

İzmir sahillerinde yaşanan gelgit, deniz trafiğini de olumsuz etkiliyor. Deniz suyu seviyesinin yolcu tahliyesine izin vermeyecek kadar çekilmesi nedeniyle Pasaport İskelesi geçici süreyle kullanıma kapatıldı. 

Geçtiğimiz haftadan beri İzmir sahillerinde etkili olan gelgit deniz traifğini de olumsuz etkiliyor. Sudaki çekilme nedeniyle Tarihi Pasaport İskelesi'ne vapurların yanaşması imkansız hale geldi. İZDENİZ^den yapılan açıklamada yolcu tahliyesinin mümkün olmaması nedeniyle iskelenin geçici olarak kullanıma kapatıldığı belirtildi. 

Yapılan açıklama şu şekilde;

''Değerli Yolcularımız,Tarihi Pasaport İskelesi , deniz suyu seviyesinin yolcu tahliyesine izin vermeyecek kadar düşmesi nedeniyle geçici süre ile kullanıma kapatılmıştır. Bu hattaki  seferler program dahilinde Alsancak İskelesinden yapılmaya devam etmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.''
 

YENİDEN KULLANIMA AÇILDI!

İzmir'de, deniz seviyesindeki çekilme nedeniyle kapatılan Pasaport İskelesi yeniden kullanıma açıldı.

İZDENİZ'den yapılan açıklamada, "Pasaport İskelesi saat 15.30 itibarıyla tekrar kullanıma açıldı ve seferlerimiz programlı şekilde devam edecektir." denildi.

İZDENİZ, daha önce deniz suyu seviyesinin yolcu tahliyesine izin vermeyecek kadar düşmesi nedeniyle iskelenin geçici süre ile kullanıma kapatıldığını duyurmuştu.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir