MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Paris'te silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var
Dünya
23 Aralık 2022 Cuma 16:15

Paris'te silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Fransa'nın başkenti Paris, silah sesleriyle sarsıldı. Fransız basını, saldırının Ahmet Kaya Kültür Merkezi yakınlarında yaşandığını aktardı.

Fransa’nın başkenti Paris’te yaşanan silahlı saldırıda en az 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Fransız basını, saldırının Ahmet Kaya Kültür Merkezi yakınlarında yaşandığını aktardı. Bölgenin yerel belediye başkanı da saldırının Ahmet Kaya Kültür Merkezi önünde olduğunu doğruladı.

BİR KİŞİ GÖZALTINDA

Le Parisien’in haberine göre, başkentin 10. Bölgesi’ndeki Enghien Caddesi’nde bir kişi, etrafında bulunan kişilerin üzerine silahla ateş açtı. Polisin olay yerinde 69 yaşındaki silahlı kişiyi gözaltına aldığı açıklandı.

Saldırganın bir yıl önce de bir göçmen merkezine saldırdığı kaydedildi. Paris Savcısı Laure Beccuau, saldırının olası ırkçı boyutlarının araştırıldığını söyledi.

Paris polisi, halka bölgeden uzak durma çağrısı yaparak operasyonun sürdüğünü bildirdi. Daha sonra yapılan açıklamadaysa operasyonun sona erdiği duyuruldu.

Bir görgü tanığı, 7-8 el silah sesi duyulduğunu ve sokakta büyük kargaşa yaşandığını söyledi.

Saldırının ne amaçla yapıldığına ilişkin henüz resmi bir açıklama olmadı. Soruşturma başlatılırken Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin de olay gerine gideceğini açıkladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir