MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pamucak'taki 5 yıldızlı otel projesinde yeni gelişme!
Güncel
31 Mayıs 2024 Cuma 10:41

Pamucak'taki 5 yıldızlı otel projesinde yeni gelişme!

İzmir'in Selçuk ilçesindeki turizm alanı tahsisli hazine arazisine 5 yıldızlı otel yapmak için bakanlığa başvuru yapılmıştı. Bakanlık projeyle ilgili Halkın Katılım Toplantısı'nın 12 Ağustos'ta yapılacağını duyurdu. 

SONKALEİZMİR - Bodrum Otel Hizmetleri A.Ş, Selçuk, Pamucak mevkisindeki 79 bin 924 metrekarelik hazine arazisine 380 odalı otel yapmak için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvurdu. Başvuruyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bakanlık, projeyle ilgili Halkın Katılım Toplantısı'nın 12 Ağustos'ta yapılacağını duyurdu. 

PROJE HAKKINDA!

906 milyon 640 bin TL'lik Duja Ephesus Otel projesi kapsamında otel binası zemin + iki kattan oluşacak. 5 yıldızlı otelde 7 farklı oda tipi olacak. İki katlı ana binanın zemin katında 72, 1. katta 114, 2. katta ise 114 oda yer alacak. Otel alanının sahil kesimine doğru ise 24 adet 4 yataklı, 56 adet ise süit oda yapılacak. 

Turizm tesisinde, konaklama birimlerinin yanı sıra havuzlar, ana restoranlar, alacarte restoranlar, lobby bar, poolbar, fitness-sauna, spa, teknik alanlar, depo ve idari ofisler de yer alacak. 5 yıldızlı otel projesinde 3 bin metrekarelik alanda ise aguapark kurulacak. 

808 kişi kapasiteli otelin inşasında 750, işletme aşamasında ise 460 personel görev yapacak. 

ARKEOLOJİK SİT ALANINA KOMŞU!
Efes Antik Kenti’ne 3,9 kilometre, Meryemana Evin'e ise 4 kilometre uzaklıktaki proje alanının 90 metre güneydoğusu ile 375 metre güneyinde ise 1. Derece Arkeolojik SİT alanı yer alıyor. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir