MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özgür Özel'den Karşıyaka Stadı çıkışı: Sözümü söz, yapılacak!
Güncel
28 Mart 2024 Perşembe 11:35

Özgür Özel'den Karşıyaka Stadı çıkışı: Sözümü söz, yapılacak!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı canlı yayında Karşıyaka Stadı ile ilgili mesajlar verdi. Özel, ''Bu stat Yıldız İşçimenler’in Karşıyaka Belediye Başkanlığında, Cemil Tugay’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığında sözümüz sözdür, bu stat Karşıyaka’ya yapılacak" dedi. 

Halk TV'de İsmail Küçükkaya'yla Yeni Bir Sabah programında önemli açıklamalarda bulundu.

Özel, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı. Özel, Karşıyaka Stadı ile ilgili soruya şu şekilde yanıt verdi;

"Altay’ın, Göztepe’nin stadı yapıldı, İzmir’e Karşıyaka’nın da stadı yapılmalı. 1989’dan beri Karşıyaka’da Karşıyaka’da doğmuş ve büyümüş bir belediye başkanı yoktu. Şimdi Yıldız Hanım, İşçimenler ailesi, Karşıyaka’da 2 Türk evi varmış, birisi büyük dedesinin. Büyük dedesi Karşıyaka Spor Kulübü’nün kurucu başkanı, dedesi en uzun süre başkanlık yapan isim, babası başkanlarından, kendisi basketbol takımında, kürek takımında yer almış ve yöneticilik yapmış. Şu anda Karşıyaka Belediye Başkan Adayı. Bu stat Yıldız İşçimenler’in Karşıyaka Belediye Başkanlığında, Cemil Tugay’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığında sözümüz sözdür, bu stat Karşıyaka’ya yapılacak." 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir