MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özgür Özel'den Aslanoğlu mesajı: HİÇBİR FARK YOK!
Politika
7 Kasım 2023 Salı 14:48

Özgür Özel'den Aslanoğlu mesajı: HİÇBİR FARK YOK!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'da partililere seslenirken, kurultay sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği destekle dikkat çeken CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nu kürsüye davet etti. Özel, "Benim için geçen seçimde Kemal beyi var gücüyle destekleyen İzmir il başkanıyla, kardeşim Ferdi (CHP Manisa İl Başkanı) arasında hiçbir fark yok. Bu partide birlik beraberlik olacak” dedi.

SONKALEİZMİR-CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i memleketi Manisa'da partililer bağrına bastı. CHP Manisa İl Başkanlığı önündeki buluşmaya partililer büyük ilgi gösterirken, Özgür Özel kurultay sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği destek ile dikkat çeken CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nu da kürsüye davet etti. CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek ile Aslanoğlu kürsüde el ele birlik mesajı verdi.

Özgür Özel ise şunları söyledi:

"Ben Türkiye'yi gezdim. İzmir ziyaretimde ildeydik, kapının önü böyleydi ama yukarıda çok az sayıda arkadaşımız vardı. Bugün İzmir'in bütün seçilmişleri havaalanında büyük bir coşkuyla havaalanında beni karşıladılar. Benim için, geçen seçimde Kemal Bey'i var gücüyle destekleyen İzmir İl Başkanımız da benim kardeşim, hepinizin evladı. Bu partide birlik olacak, beraberlik olacak. Yarın sevgili eşim Didem ile birlikte yarın sabah Ankara'ya gidiyoruz. Öğlen saatlerinde Kemal Bey ve Selvi Hanım'ın evlerinde, kahvelerini içiyoruz. Hep birlikte devir teslim törenini yapacağız ve iktidar yürüyüşünü oradan başlatacağız. Bu partide hiçbir kin, hiçbir nefret, geçmişten hiçbir hesap barındırmıyorum. Belediye başkanlarının seçiminde değişime destek vermeyenlere görev vermeme… Ankete bakılacak, millet kimi istiyorsa o görevine devam edecek. Bundan sonra, seçimden önce herkes söyler bunu da size söylüyorum, söz, yetki, karar örgütün olacak. Ön seçim milletvekilliği seçimlerinde istisnasız uygulanacak."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir