MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özgür Özel: 'Bunlar gelse Karşıyaka İskelesi'ni TÜGVA'ya, Alsancak İskelesi'ni TÜRGEV'e verir'
Politika
22 Mart 2024 Cuma 17:03

Özgür Özel: 'Bunlar gelse Karşıyaka İskelesi'ni TÜGVA'ya, Alsancak İskelesi'ni TÜRGEV'e verir'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de Roman vatandaşlarla buluştuğu toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'a  inanılmaz bir teveccüh olduğunu söyleyen Özel, AK Partili Hamza Dağ'a yönelik eleştirilerde bulundu. Özel, "Allah muhafaza bunlar gelse Karşıyaka İskelesi'ni TÜGVA'ya, Alsancak İskelesi'ni TÜRGEV'e, fuardaki paraşüt kulesini okçuluk vakfına verecekler" dedi.

SONKALEİZMİR-CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de gazetecilerin sorularını yanıtlarken, AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'a yönelik eleştirilerde bulundu. 
Yerel seçim sürecine değinen ve CHP'nin İzmir adaylarının büyük destek gördüğünü söyleyen Özel, "Anketlere baktığımızda İzmir ittifakı vicdanlarda, sahada kuruldu. 31 Mart'ta da sandıkta kurulacak. İzmirliler'in Cumhuriyet Halk Partisi'nin adaylarına, 9 kadın adayına, 12 40 yaş altı adayına inanılmaz sahip çıktığını gördük" dedi. 

Özgür Özel şunları söyledi:

"Büyükşehir Belediye başkan adayımıza inanılmaz bir teveccüh var, her geçen gün iyiye gidiyor. Partisinin rozetini çıkaran, genel başkanının resmini göstermeyerek, kendini gizleyerek çalışma yapan birisi de var İzmir'de. Geçen gün Eskişehir adayları ağzındaki baklayı çıkardı. Kapalı bir toplantıda şöyle dedi. 'Hele bir belediyeye gelelim. Burayı TÜRGEV'e, TÜGVA'ya, ENSAR'a açacağım. Bütün imkanlarından yararlandıracağım.' İzmirliler'e şunu söylüyorum. İstanbul'da Adalar İskelesi7nin üst katında muhteşem bir yer var. Orayı kiraya verseniz Adalar'ın bütün masraflarına yetecek. Oraya İstanbullular ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi giremiyor. Çünkü İstanbul'u AK Parti yönetirken 30 yıllığına TÜRGEV'e vermiş. Burada öyle bir tehlike yok, gelemezler ama İzmir'den oy isteyenlerin İstanbul'a ne yaptıklarını biliyoruz. Allah muhafaza bunlar gelse Karşıyaka İskelesi'ni TÜRVA'ya, Alsancak iskelesi'ni TÜRGEV'e, fuardaki paraşüt kulesini okçuluk vakfına verecekler.

"İZMİR'İN BÖYLE YALANLARA KARNI TOK"

İzmir'in malını kendi cemaatlerine, yandaş tarikatlarına verir bunlar. Bunlar gücü eline aldıkları yerde kime yaşam şansı vermişler. Büyük baskı uyguluyorlar yaşam tarzına müdahele ediyorlar. İzmir'de gelip takiye yapıyorlar. Alkol kanunu görüşülürken kavga çıkaran Hamza Dağ... Alkol satılmasın diye mücadele eden Hamza Dağ.. Oy veren Ak Partililer ile birlikte 'aman a oyu tam verelim, alkolü yasaklayalım' diyen Hamza Dağ şimdi gelmiş alkollü mekanlarda video çekiyor. İzmir'i böyle şeylerle kandırmayın. İzmir'in böyle yalanlara karnı tok. İzmir cumhuriyetin ve devrimlerinin en önemli güvence kentlerinden biridir. Toplumun hangi kesimiyle temas edersek herkes CHP'nin İzmir'deki bu değişiminden çok memmun. Adaylarımızla İzmir'de 5 yıl boyunca destan yazacağız. İzmir'de korku filmi yaşatmak isteyenlere verilecek tavizimiz yoktur." 


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir